Barion Pixel

Тенис: Турнир на Tennis.bg Мастърс 2020 17-11-2020

Турнир на Tennis.bg Мастърс 2020

From: 17-11-2020 00:00 - To: 01-01-1970 02:00

Sport Тенис
Type Game Единично
Organizer Турнири Tennis.bg
Club Корт по избор в гр. София - София, България
Max players 8
Gender rules Без ограничения
Age min 0
Age max 99
Team count 1
Type Първо групи (Round Robin) и след това Елиминации
Start 17-11-2020 00:00
Start registration on 17-11-2020 00:00
Deadline for registration 17-11-2020 00:00
Rating Мъже
Fee 0.00 лв.
Type Elimination Схема 4-ма играчи
Group rules 1 сет
Schema rules 1 сет
Description

Турнир на Tennis.bg Мастърс 2020

В турнира участват най-добрите 8 по рейтинг от турнирите на тенис лигата на Tennis.bg
За турнира ще бъдат поканени първите по рейтинг до запълване на максималните 8 играча. 

Турнира ще се проведе в 2 групи по 4 участника. Във всяка група ще бъдат поставени по 1 от най-добрите играчи по рейтинг, а останлите играчи ще бъдат разпределени на случаен принцип.

От всяка група излизат най-добрите 2 отбора и играят полуфинал, като първият от Група 1 играе срещу вторият от Група 2, а първият от Група 2 играе срещу вторият от Група 1.


Важно!!! Всички мачове в групите( по 3 мача за всеки играч ) трябва да бъдат изиграни за 14 дни.

Турнира се организира софтуерно от нас, но организацията по запазване на кортове и часове се организира лично от участниците в срещата. Имате свободата да решите със съперника си в кой тенис клуб ще играте, всяка среща може да бъде изиграна в различен клуб, това оставяме на вашият избор ако не може да бъде по взаимно съгласие, за мястото и провеждане на срещата  предимство има играча с по-голям рейтинг.

Резултата от срещата се записва в системата от спечелилият срещата, а неговият съперник трябва да потвърди резултата от изиграният мач. Спортсменството е на първо място, играчи които не уважават съперниците си и не могат да приемат загубата или опитват да манипулират резултата от срещата няма да бъдат допускани до участие в турнирите.

Мачовете се играят по правилата на Международната Тенис Федерация, а ако има спорове в които не можете да стигнете до взаимно съгласие ние ще бъдем арбитри на спора.
Играе се 1 сет, като при резултат 6:6 се играе нормален тайбрек до 7 или до предимство от 2 точки.
В повечето случаи 1 час е достатъчен, за да бъде изигран 1 сет, но за да си гарантирате, че времето е достатъчно, Ви препоръчваме загрявката да не бъде повече от 5-10 минути. Ако мача не е свършил 10 минути(моля включете аларма на телефона си) преди да изтече запазеният корт, всички геймове се превръщат в точки за тайбрек и се играе тайбрек до 7. Пример: корта е запазен до 18:00 h., в 17:50 h. резултата е 5:4(довършва се започнатият гейм, счита се за започнал ако има изпълнен сервис), геймовете стават точки от тайбрек, за да може да се определи победител от срещата.

Преди да се запишете в турнира, моля проверете дали отговаряте на следните условия:
- Трябва да сте аматьор - да не сте се били картотекирани, като състезател и да не сте треньор по тенис
- този турнир е насочен към играещи на територията на гр.София, тъй като срещите ще се играят и в работни дни. Ако искате да създадем турнир във вашият град, пишете ни.
- трябва да можете да играете в часовете между 17:00 - 21:00
- трябва да имате свободно време минимум за 2 мача седмично, за да може тунира да бъде изигран за 2 седмици.

Този турнир няма да чакаме да се напълни схемата, а ще стартира веднага, след като се запишат поне 2-ма играчи, а при записването на нови играчи ще бъдат добавяни веднага.

Разбираме, че всички сме ангажирани и не сме свободни да играем по всяко време, но за да не се забавя турнира трябва да организирате мача си в рамките на максимум 4 дни. В случай, че не бъде изиграна срещата ще присъдим победата на по-активния от вас при организирането, това ще го отчетем от комуникацията тук в чата, а при еднаква активност ще спечели играча с повече точки натрупани в турнирите, а при равни точки ще теглим жребий за победител от срещата.

За въпроси, можете да ни пишете на Email: tennis@tennisthor.com или на телефон: 0888 650022 

Често задавани въпроси:
1. Кой заплаща корта на който ще играем срещата от турнира?
Всички разходи се поделят между играчите. Можете да използвате и картите си Multisport или Sodexo за заплащне на корта.

2. Кой предоставя топките за игра?
Ние, като организатори на турнира не подсигуряваме топки, срещите играете с ваши топки, както го правите, когато играте с ваш приятел.

3. Как се определя разпределението на играчите в схемата?
Конкретно за този турнир играчите ще бъдат разпределени на случаен принцип, тъй като нямате рейтинг, който да използваме, за да сложим поставени в турнира. В бъдещите турнири играчите с най-висок рейтинг ще бъдат поставени, а останалите играчи ще бъдат разпределяни на случаен принцип. 

4. В кой тенис клуб ще се играят срещите?
Нямате ограничение, къде ще бъдат играни срещите, ще бъде създадена чат стая между двамата съперници, чрез която можете да се организирате, къде и кога ще е удобно и на двамата да изиграете срещата си.

© 2024
https://turnir.tennis.bg

Online tennis court booking system