Barion Pixel

Тенис: Турнир на Tennis.bg 09.2021 на корт по избор в София - БЕЗПЛАТНО записване до 12:00 03.09.2021 08-09-2021

Турнир на Tennis.bg 09.2021 на корт по избор в София - БЕЗПЛАТНО записване до 12:00 03.09.2021

From: 08-09-2021 12:00 - To: 01-01-1970 02:00

Sport Тенис
Type Game Единично
Organizer Турнири Tennis.bg
Club Корт по избор в гр. София - София, България
Max players 32
Gender rules Без ограничения
Age min 0
Age max 99
Team count 1
Type Схема ( Елиминации )
Start 08-09-2021 12:00
Start registration on 28-08-2021 00:00
Deadline for registration 10-09-2021 10:00
Rating Мъже
Fee 10.00 лв.
Type Elimination Схема 32 играчи
Group rules 1 сет
Schema rules 1 сет
Description

БЕЗПЛАТНО записване до 12:00 ч. 03.09.2021

След 12:00 ч. 03.09.2021 - Такса 10 лв.

Награди: 

1-во Място купа
2-ро Място медал

Основната цел на турнира е да Ви намерим нови партньори за игра и в същото време турнира да има състезателен характер, а чрез точките, които ще печелите в турнира, ще можем да определим нивото Ви на игра, за да Ви намираме по-интересни съперници

Всички играчи ще имат възможността да играят еднакъв брой срещи в случая при схема 32 всички ще играят 5 срещи.

Турнира се организира софтуерно от нас, но организацията по запазване на кортове и часове се организира лично от участниците в срещата. Имате свободата да решите със съперника си в кой тенис клуб ще играте, всяка среща може да бъде изиграна в различен клуб, това оставяме на вашият избор ако не може да бъде по взаимно съгласие, за мястото и провеждане на срещата  предимство има играча с по-голям рейтинг.

Турнира ще се играе, чрез елиминации, но загубилите продължават да играят в турнира до разпределянето на всичките 32 места. За всяко място ще получите точки в ранглистата на тенис лигата. Точките натрупани от турнирите ще Ви дават по-благоприятен шанс при определяне на мястото за игра, а играчите с най-голям брой точки ще бъдете "поставени" в турнирите.

Резултата от срещата се записва в системата от спечелилият срещата, а неговият съперник трябва да потвърди резултата от изиграният мач. Спортсменството е на първо място, играчи които не уважават съперниците си и не могат да приемат загубата или опитват да манипулират резултата от срещата няма да бъдат допускани до участие в турнирите.

Мачовете се играят по правилата на Международната Тенис Федерация, а ако има спорове в които не можете да стигнете до взаимно съгласие ние ще бъдем арбитри на спора.
Играе се 1 сет, като при резултат 6:6 се играе нормален тайбрек до 7 или до предимство от 2 точки.
В повечето случаи 1 час е достатъчен, за да бъде изигран 1 сет, но за да си гарантирате, че времето е достатъчно, Ви препоръчваме загрявката да не бъде повече от 5-10 минути. Ако мача не е свършил 10 минути(моля включете аларма на телефона си) преди да изтече запазеният корт, всички геймове се превръщат в точки за тайбрек и се играе тайбрек до 7. Пример: корта е запазен до 18:00 h., в 17:50 h. резултата е 5:4(довършва се започнатият гейм, счита се за започнал ако има изпълнен сервис), геймовете стават точки от тайбрек, за да може да се определи победител от срещата.

Преди да се запишете в турнира, моля проверете дали отговаряте на следните условия:
- Трябва да сте аматьор - да не сте се били картотекирани, като състезател и да не сте треньор по тенис
- този турнир е насочен към играещи на територията на гр.София, тъй като срещите ще се играят и в работни дни. Ако искате да създадем турнир във вашият град, пишете ни.
- трябва да можете да играете в часовете между 17:00 - 21:00
- трябва да имате свободно време минимум за 1-2 мача седмично

Срещата Ви трябва да бъде изиграна до 7 дни от дата на обявяването на съперниците, за което ще получите съобщение в системата на турнира. Aко няма записан резултат на 7-мият ден, победителят ще бъде определен автоматично на случаен принцип. Ако поради някаква причина(контузия, заболяване, липса на свободно време и др.) единият играч не може да играе, той може да покаже спортсменство и да запише служебна загуба 0:7. Ако съперника Ви не отговаря на съобщенията Ви за уговаряне на срещата до 3 дни, след като сте написали съобщение до него, трябва да запишете служебна победа за себе си 7:0, като това се няма да се счита за некоректно поведение, а за спазване на правилата на турнира. 


Задължение на играчите е да записват, кога ще бъде изиграна срещата, за което има предвидено поле в чата на срещата, в случай, че не бъде записана дата и час на срещата, тя се счита за неорганизирана.

За въпроси, можете да ни пишете на Email: tennis@tennisthor.com или на телефон: 0888 650022 

Често задавани въпроси:
1. Кой заплаща корта на който ще играем срещата от турнира?
Всички разходи се поделят между играчите. Можете да използвате и картите си Multisport или Sodexo за заплащне на корта.

2. Кой предоставя топките за игра?
Ние, като организатори на турнира не подсигуряваме топки, срещите играете с ваши топки, както го правите, когато играте с ваш приятел.

3. Как се определя разпределението на играчите в схемата?
Конкретно за този турнир играчите ще бъдат разпределени на случаен принцип, тъй като нямате рейтинг, който да използваме, за да сложим поставени в турнира. В бъдещите турнири играчите с най-висок рейтинг ще бъдат поставени, а останалите играчи ще бъдат разпределяни на случаен принцип. 

4. В кой тенис клуб ще се играят срещите?
Нямате ограничение, къде ще бъдат играни срещите, ще бъде създадена чат стая между двамата съперници, чрез която можете да се организирате, къде и кога ще е удобно и на двамата да изиграете срещата си.

© 2024
https://turnir.tennis.bg

Online tennis court booking system